oM OS

Hvis dit fly er forsinket eller aflyst, så kan du regne med, at vi lander din kompensation hjem. Vi sørger for, at du får op til 4.500 kr. i kompensation.

Opret din sag allerede i dag
Derfor skal du vælge os

Er dit fly forsinket eller aflyst?

Hvis dit fly er forsinket eller aflyst, så kan du regne med, at vi lander din kompensation hjem. Vi sørger for, at du får op til 4.500 kr. i kompensation.

Opret din sag allerede i dag
Så nemt er det

Med flydækning

Lad os hjælpe dig med at undersøge dine rettigheder  angående kompensation af din rejse. Vi forstår markedet til perfektion og tilbyder altid god kundeservice hos Flydækning.

Vores mission er at sikre dig kompensation i tilfælde af
forsinkelse, aflysning eller nægtet boarding.

01

Udfyld formularen

Hvis dit fly er forsinket, aflyst eller du er blevet nægtet boarding, har du krav på op til 4.500 kr. i kompensation. Udfyld formularen på vores hjemmeside og opret din sag. No cure no pay.

02

VI BEHANDLER DIN SAG

Når du har udfyldt formularen og indsendt din sag, så skal du ikke gøre andet end at lade os gøre arbejdet for dig. Vi behandler din sag straks og kæmper derfor din ret til kompensation. Hvis flyselskabet nægter at betale, hiver vi dem i retten.

03

PENGENE OVERFØRES DIREKTE TIL DIN KONTO

Kompensationen overføres til dig. Du betaler intet salær til os, medmindre din kompensation er succesfuldt hentet hjem.

Erfarne jurister med flere års erfaring

Hos Flydækning er vi specialiseret i at hjælpe flypassagerer med at hente kompensation for forsinkede eller aflyste flyrejser hjem. Drevet af et team af erfarne jurister, tilbyder vi en effektiv og brugervenlig service, der har til formål at gøre processen med at kræve kompensation så nem og smertefri som muligt.

Et af de mest bemærkelsesværdige aspekter ved os er vores “no win, no fee”-politik. Dette betyder, at du som flypassager ikke skal betale, medmindre vi hos Flydækning er succesfulde i at hente din kompensation hjem til dig. I en verden, hvor flyforsinkelser og aflysninger desværre er almindelige, tilbyder Flydækning en værdifuld service. Ved at kombinere juridisk ekspertise med en kundeorienteret tilgang sikrer vi, at passagerernes rettigheder respekteres, og at man får den kompensation, man er berettiget til.

0 +
Passagerer hjulpet
0

Op til 4.500 kr. i kompensation

0 +

Flyselskaber hjælper vi med

Vælg Flydækning til at køre din sag

Hvis dit fly er forsinket eller aflyst, kan du regne med, at vi lander din kompensation hjem.

 
Gør det selv
Få en advokat

Hvad siger vores kunder?

4,6/5 baseret på vores kunders anmeldelser

Kasper Vinterberg
4. maj 2023
Læs mere
Min oplevelse var intet mindre end imponerende.
En ven anbefalede Flydækning, og jeg tænkte, at jeg ikke havde noget at tabe. Deres team tog sig af alt fra start til slut, hvilket gjorde processen utrolig nem for mig. Det, der virkelig stod ud, var deres kommunikation - de holdt mig konstant opdateret og besvarede alle mine spørgsmål. Inden for få uger sikrede de mig en kompensation, som langt oversteg mine forventninger.
Freja Eriksdóttir
12. februar 2023
Læs mere
Jeg have en utrolig oplevelse med Flydækning!
Min familie og jeg oplevede en frustrerende lang forsinkelse på vores ferie til Spanien, og det ødelagde næsten starten på vores ferie. Jeg besluttede at bruge Flydækning for at se, om vi kunne få en form for kompensation. Processen var overraskende nem og brugervenlig, og jeg blev imponeret over deres professionelle tilgang.
Emil Blomqvist
28. apr. 2023
Læs mere
God service & nemt!
Jeg stødte på Flydækning efter en frustrerende aflysning af min forretningsrejse. Holdet af jurister var utrolig hjælpsomme og informerede mig om hver eneste del af processen. Jeg blev positivt overrasket over, hvor let og ubesværet det hele var. De lykkedes med at inddrive en betydelig kompensation for mig, hvilket virkelig hjalp med at mildne frustrationen over den aflyste flyvning.
Tidligere
Næste

Vælg Flydækning til at køre din sag